• Blog
  • 3 september 2024
  • Geplaatst door TeamHillegomsWonen

Nieuwe ontwikkelingen in 2024

Hierbij ontvangt u een update over het nieuwbouwproject aan de Pastoorslaan, met nieuwe ontwikkelingen sinds onze laatste nieuwsbrief in september 2023.

Reactie principeverzoek

We hebben van de gemeente een reactie op het principeverzoek ontvangen, hieruit zijn enkele aandachtspunten naar voren gekomen. In de komende maanden worden deze onderzocht. Ook wordt, in samenwerking met de gemeente, het principeverzoek verder uitgewerkt tot een stedenbouwkundig plan.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de vorming van het stedenbouwkundig plan organiseren we een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteren we de plannen en vragen we naar uw mening, wensen en ideeën. De bijdrage van omwonenden is namelijk belangrijk voor de planvorming.

Zodra bekend is wanneer de informatiebijeenkomst plaatsvindt ontvangen omwonenden een uitnodiging.

Gevarieerd woningaanbod

De nieuwe woonbuurt aan de Pastoorslaan krijgt naar verwachting een zeer gevarieerd woningaanbod: van sociale en middensegment appartementen tot vrije sector rijwoningen, en van twee-onder-één-kapwoningen tot vrije kavels/vrijstaande woningen.

Verwachte planning

Naar verwachting is het concept stedenbouwkundigplan in het derde kwartaal van 2024 gereed. Na de genoemde informatiebijeenkomst verwerken en beantwoorden we de vragen en wordt in het vierde kwartaal het definitief stedenbouwkundig plan opgesteld. Medio 2025 starten dan de ruimtelijke procedures voor plangebied. De verwachting is dat we in het najaar van 2024 meer weten over de planning in relatie tot verkoop en bouw van de woningen.

Vragen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

TeAM Hillegoms Wonen

Deel
Gekopieerd!