Hillegoms Wonen

Op de grens van Noord- en Zuid-Holland ligt het karakteristieke dorp Hillegom. De poort naar De Bollenstreek. Met haar gezellige dorpskern  en centrale ligging vormt Hillegom een heerlijke thuisbasis. Het dorp wordt omringd door de veelkleurige bollenvelden, die zo kenmerkend zijn voor het landschap van De Bollenstreek. Deze nieuwe woonbuurt ligt op niet meer dan vijf minuten fietsen van het centrum van Hillegom. Daar vindt u alles wat u nodig heeft. Naast een aantal supermarkten is er ook een modern winkelcentrum met vele voorzieningen. Heerlijk dichtbij. Net als de scholen. Want zowel scholen voor het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs  liggen op fietsafstand.

Naast de nabijheid van de dorpskern zijn ook het openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen vlakbij. Waarmee je in een mum van tijd in Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag bent.

Interesse in deze nieuwe woonomgeving?

Een plek waar natuur, ontmoeten maar bovenal heerlijk wonen centraal staat. Heb je interesse om te wonen in deze unieke woonbuurt en wil jij meedenken over de planvorming? Meld je dan hier aan als belangstellende.